• Je bent op zoek naar?

TLK

Tijdelijke Nutsvoorzieningen On-Site

U zult op uw project of turnaround altijd de zogenaamde nutsvoorzieningen nodig hebben – aanvoer van licht, lucht en stroom. Wij kunnen dit, voor zowel eindklanten als ook contractors, helemaal voor u opzetten. Vaak is het, door de omvang van het project, verstandig om één enkele partij de opdracht te geven om voor alle uitvoerders on-site voldoende licht, lucht en/of stroom te voorzien. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat tijdens shut-downs de nodige ruimte on-site veelal ontbreekt om elke contractor voor zichzelf dit soort installaties te laten aanleggen. Bijkomend werkt dit voor de eindklant – wanneer elke contractor zijn eigen nutsvoorziening installeert – in de meeste gevallen kostenverhogend. Ook is het hierdoor moelijker te garanderen dat aan alle wettelijke en veiligheidsvereisten voldaan zijn wanneer iedere contractor zijn eigen nutsvoorziening installeert, omdat voor de verschillende contractors niet altijd duidelijk is wat de geldende regelgevingen zijn. Werken met één partij die alle ins en outs kent, biedt dus een grotere zekerheid wat betreft veiligheid en continuïteit.

Wij zijn dan ook als industrieel verhuurbedrijf specialist in het aanleggen, in stand houden en demonteren van tijdelijke nutsvoorzieningen voor onze klanten.

Wat mag u van ons verwachten? Alles start met een rondgang on-site waarbij alles in kaart wordt gebracht wat betreft uw behoeftes. Vervolgens maken wij een plan op waarop de geplande nutsvoorziening is uitgetekend. Na uw goedkeuring van dit plan installeren wij vervolgens uw nutsvoorziening op uw project of turnaround.

 

Licht

U kunt uit een verscheidenheid van lichtinstallaties kiezen, afhankelijk van het doel en de ruimte welke verlicht moet worden. Voor terrein en omgevingsverlichting op uw project, turnaround of bouwplaats kunt u bijvoorbeeld een mobiele of stationaire lichtmast gebruiken, zodat u maximaal lichtvermogen heeft. Voor het verlichten van uw werkplek in een besloten ruimte hebben wij een uitgebreid gamma aan verlichting van LED looplampen tot aan LED lampen buisarmaturen in 42 V alsook 230 V. Speciaal voor EX-zones hebben wij verlichting in ons assortiment dat voldoet aan de specifieke veiligheidseisen. Wij adviseren u graag over de beste opties, zodat u veilig en efficiënt kunt werken op uw project of turnaround.

 

Lucht

Om uw lucht aangedreven activiteiten te ondersteunen leggen wij een netwerk aan met alle nodige aftakpunten. Dit doen we op basis van de vastgestelde benodigde capaciteit. Ons assortiment beschikt over moderne compressoren in een wijde range van 3 m3 tot 31 m3.

 

Stroom

Het gebruiken van het bestaande stroomnet on-site is gedurende een turnaround vaak niet mogelijk. De capaciteit van de installatie is vaak niet toereikend of deze zijn moeilijk bereikbaar. Het is daarom raadzaam om ook de stroominstallatie uit te besteden. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan aggregaten die u van het juiste vermogen voorzien. Het aansluiten van meerdere aggregaten in een parallel opstelling (lees hier meer over) biedt u bedrijfszekerheid en brandstofbesparing. Wij leveren de aggregaten vol aan en installeren direct de verbindingen met alle benodigde verdeelkasten en elektrische verlengkabels. U kunt dus direct aan de slag met uw machines en gereedschappen.

Services

 

24/7 Service

Tijdelijke nutsvoorziening hebben een zeer belangrijke functie gedurende de operatie tijdens een project of turnaround. Bij eventuele uitval stopt het werk en treden vertragingen op. Om stilstand tot het minimum te brengen is onze 24/7 service beschikbaar zodat tijdelijke storingen meteen doeltreffend opgelost worden.

 

Brandstofmanagement

U kunt ervoor kiezen om het brandstofgebruik on-site volledig door ons te laten managen. Wij houden dan het exacte verbruik per machine bij en verzorgen het bijvullen van de tanks, zodat u nooit leeg draait en het werk door kan blijven gaan. U heeft hierdoor geen omkijken meer naar de verschillende machines en het verbruik van de brandstof.

 

Beperken van vermissingen

Een bekend probleem bij grote projecten en turnarounds zijn de vermissingen die geconstateerd worden bij het inleveren van het materieel. Het kan altijd voorkomen dat een machine of gereedschap zoek raakt, maar uiteraard proberen we dit met elkaar te minimaliseren. Door de installaties met sloten te vergrendelen vanaf de stroomgroep tot aan de verdeelkast, verkleinen we de kans op vermissingen en dus eventuele onverwachte kosten.

 

Wilt u meer informatie over de aanleg van tijdelijks nutsvoorzieningen op uw on-site project of turnaround? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via info@indu-tools.nl of 010 85 09 010.