• Je bent op zoek naar?

  • Je bent op zoek naar?

Werken bij

Werken bij Indu-Tools Group B.V. betekent dat je onderdeel uitmaakt van een dynamisch team in een informele werkomgeving, waarbij je graag onze klanten goed van dienst bent en je behulpzaam en servicegericht opstelt. Indu-Tools is opgericht in 2005 en heeft in 2020 I-Rental overgenomen. Inmiddels hebben we 9 vestigingen en zijn hiermee een van de grote industriële verhuurders op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Met ons deskundig team van ongeveer 120 medewerkers zijn wij onze nationale- en internationale klanten graag van dienst. Ons hoofdkantoor in Rotterdam is gevestigd in Charlois, vlak langs de A15. Zo zijn we goed bereikbaar voor zowel onze klanten, als onze medewerkers.

 

Naast al het harde werken hechten wij er waarde aan dat ook de sfeer onderling goed en gezellig is. Om deze reden vinden we het belangrijk dat ook nieuwe collega’s goed in het team passen en net zo enthousiast zijn als wij. Daarnaast sluiten we de week standaard af met een vrijdagmiddagborrel.

 

De volgende vacatures staan momenteel open: 

 

Rotterdam

Antwerpen

 

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken en ben je enthousiast geworden van een van openstaande functies? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl of vul onderstaand formulier in om direct te solliciteren: 

Fout: Contact formulier niet gevonden.