(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10
  • Je bent op zoek naar?

Nieuwspagina

Indu-Tools is de verhuurspecialist voor de Industrie, Petrochemie en Maritieme sector. Wij bieden aan onze klanten professionele totaaloplossingen voor industriële projecten en turnarounds. Wilt u meer lezen over onze expertise, nieuwste producten, projecten en kennismaken met onze medewerkers? Lees dan hieronder onze meest recente bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsberichten:

14/04/2022

Wie zijn wij? Thomas de Jong vertelt over zijn nieuwe functie als acountmanager

 Thomas de Jong is sinds 1 januari accountmanager bij Indu-Tools. Bijna twee jaar geleden startte hij als monteur en heeft sindsdien ervaring opgedaan op verschillende afdelingen binnen de organisatie. Hij had altijd al de ambitie om verder te groeien, maar had niet verwacht dat hij al zo snel zou doorgroeien tot de functie die hij ambieerde.

Lees meer >

24/02/2022

Wij zijn enorm trots dat we aankomende jaren mogen bijdragen aan het RED||Green project van Shell

Indu-Tools tekent contract voor on-site shop. Steeds meer bedrijven investeren in een duurzamere toekomst. Het klimaatakkoord van Parijs speelt hier een cruciale rol in, waarbij de landen afspraken hebben gemaakt om de uitstoot van de broeikasgassen te verlagen en zo de opwarming van de aarde te minimaliseren. We streven ernaar samen te werken naar een energietransitie, zodat duurzame energiebronnen de norm worden.

Lees meer >

22/02/2022

Uw project groener en duurzamer met de Energy Storage System & Hybride 10ft container

Onze nieuwste Energy Storage Systems (ESS) en Hybride 10ft container genereren schone en duurzame energie. Door het gebruik van het ESS in combinatie met een aggregaat reduceert u het gebruik van fossiele brandstoffen en dus de uitstoot van CO2. 🍃

Op veel projecten draaien aggregaten de gehele dag, terwijl er slechts een beperkt gedeelte van de dag daadwerkelijk energie nodig is om de machines en gereedschappen van stroom te voorzien. Dat is natuurlijk zonde! Hiervoor biedt de ESS of Hybride Container de oplossing.

Lees meer >

10/02/2022

ATEX gereedschappen en machines te huur bij Indu-Tools

Wanneer u werkzaamheden moet verrichten op een raffinaderij in een ATEX zone bent u verplicht te voldoen aan de regelgeving omtrent het gebruik van ATEX (EX) machines en gereedschappen.

Indu-Tools beschikt over een ruim assortiment aan ATEX gereedschappen, zodat u werkt met kwalitatief hoogwaardige tools die aan de hoogste veiligheidseisen en certificering voldoen. Het gereedschap zorgt ervoor dat u veilig kunt werken in explosiegevaarlijke gebieden. De ontstekingsbronnen zijn zoveel als mogelijk geëlimineerd. Al onze ATEX gereedschappen voldoen aan de eisen voor gebruik in ATEX zones 1 en 2.

Lees meer >

08/02/2022

Maak gebruik van een Energy Storage System voor een groener en duurzamer project!

Uit ervaring weten wij dat aggregaten bij onze klanten vaak de gehele dag draaien en vaak ver onder het maximaal vermogen belast worden, terwijl er slechts een beperkte periode van de dag stroom nodig is. De apparaten aangesloten op het aggregaat hebben vaak een laag verbruik en vragen geen continue belasting, denk bijvoorbeeld aan een lasmachine of een slijptol. Het is dus kostbaar en slecht voor het milieu om een aggregaat voor deze kleine apparaten de gehele dag te laten draaien. Het ESS biedt hiervoor de uitkomst.

Lees meer >

06/08/2021

Ook tijdens de vakantieperiode zijn wij u graag van dienst

Extra stroomvoorziening nodig op locatie? Een lichtingsplan voor op uw project? Of een on-site shop met bemanning voor op uw turnaround? Ook tijdens de vakantieperiode zijn wij u graag van dienst voor alle projecten of voorbereidend werk voor na de vakantieperiode. ☀️

Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Frankrijk kunnen wij het materieel direct bij u leveren, zodat u snel aan de slag kunt.

Lees meer >