• Je bent op zoek naar?

Nieuwspagina

Indu-Tools is de verhuurspecialist voor de Industrie, Petrochemie en Maritieme sector. Wij bieden aan onze klanten professionele totaaloplossingen voor industriële projecten en turnarounds. Wilt u meer lezen over onze expertise, nieuwste producten, projecten en kennismaken met onze medewerkers? Lees dan hieronder onze meest recente bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsberichten:

01/04/2023

I-Rental poursuit ses activités sous le nom d’Indu-Tools

À partir du 1er avril, nous poursuivrons toutes nos activités en Belgique et en France sous le nom d’Indu-Tools.

Lees meer >

14/04/2022

Wie zijn wij? Thomas de Jong vertelt over zijn nieuwe functie als acountmanager

 Thomas de Jong is sinds 1 januari accountmanager bij Indu-Tools. Bijna twee jaar geleden startte hij als monteur en heeft sindsdien ervaring opgedaan op verschillende afdelingen binnen de organisatie. Hij had altijd al de ambitie om verder te groeien, maar had niet verwacht dat hij al zo snel zou doorgroeien tot de functie die hij ambieerde.

Lees meer >

14/04/2022

I-Rental gaat verder onder de naam Indu-Tools

Sinds 2020 maakt I-Rental onderdeel uit van de Indu-Tools Group. Door de krachten te bundelen hebben we de vloot kunnen verjongen, de kennis van onze medewerkers kunnen verbreden en onze service naar de klanten kunnen uitbreiden. Vanaf 1 april zijn we klaar voor de volgende logische stap; I-Rental gaat verder onder de naam Indu-Tools.

Lees meer >

24/02/2022

Wij zijn enorm trots dat we aankomende jaren mogen bijdragen aan het RED||Green project van Shell

Indu-Tools tekent contract voor on-site shop. Steeds meer bedrijven investeren in een duurzamere toekomst. Het klimaatakkoord van Parijs speelt hier een cruciale rol in, waarbij de landen afspraken hebben gemaakt om de uitstoot van de broeikasgassen te verlagen en zo de opwarming van de aarde te minimaliseren. We streven ernaar samen te werken naar een energietransitie, zodat duurzame energiebronnen de norm worden.

Lees meer >

22/02/2022

Uw project groener en duurzamer met de Energy Storage System & Hybride 10ft container

Onze nieuwste Energy Storage Systems (ESS) en Hybride 10ft container genereren schone en duurzame energie. Door het gebruik van het ESS in combinatie met een aggregaat reduceert u het gebruik van fossiele brandstoffen en dus de uitstoot van CO2. ?

Op veel projecten draaien aggregaten de gehele dag, terwijl er slechts een beperkt gedeelte van de dag daadwerkelijk energie nodig is om de machines en gereedschappen van stroom te voorzien. Dat is natuurlijk zonde! Hiervoor biedt de ESS of Hybride Container de oplossing.

Lees meer >

10/02/2022

ATEX gereedschappen en machines te huur bij Indu-Tools

Wanneer u werkzaamheden moet verrichten op een raffinaderij in een ATEX zone bent u verplicht te voldoen aan de regelgeving omtrent het gebruik van ATEX (EX) machines en gereedschappen.

Indu-Tools beschikt over een ruim assortiment aan ATEX gereedschappen, zodat u werkt met kwalitatief hoogwaardige tools die aan de hoogste veiligheidseisen en certificering voldoen. Het gereedschap zorgt ervoor dat u veilig kunt werken in explosiegevaarlijke gebieden. De ontstekingsbronnen zijn zoveel als mogelijk geëlimineerd. Al onze ATEX gereedschappen voldoen aan de eisen voor gebruik in ATEX zones 1 en 2.

Lees meer >