Wie zijn wij? Thomas de Jong vertelt over zijn nieuwe functie als accountmanager

Thomas de Jong is sinds 1 januari accountmanager bij Indu-Tools. Bijna twee jaar geleden startte hij als monteur en heeft sindsdien ervaring opgedaan op verschillende afdelingen binnen de organisatie. Hij had altijd al de ambitie om verder te groeien, maar had niet verwacht dat hij al zo snel zou doorgroeien tot de functie die hij ambieerde.

Thomas is echt een familie mens. Afgelopen jaar is hij getrouwd en binnenkort verwacht hij zijn eerste kindje. Samen met zijn vrouw en hond woont hij in Hellevoetsluis. Hij houdt van gezelligheid en helpt graag zijn medemens. Of dit nu privé is of werk gerelateerd maakt hem niet uit. “Het is mooi om anderen een goed gevoel te geven, daar krijg je zelf ook een goed gevoel van.” De functie van accountmanager past dan ook echt bij hem. Hij houdt van een uitdaging en presteert het beste met duidelijke doelen en verwachtingen. In zijn huidige functie krijgt hij veel vrijheid en staat altijd klaar voor de klant. Thomas vindt het belangrijk dat hij een band met de klant opbouwt en niet verkoopt om het verkopen. Hij wil mensen graag helpen en niet iets opdringen.

Hij heeft het erg naar zijn zin bij Indu-Tools en is begaan met zijn collega’s. Dit is belangrijk voor een goede onderlinge samenwerking. “De lijntjes binnen Indu-Tools zijn kort en ik heb leuke en gezellige collega’s. Je kunt hier bij iedereen binnen stappen voor nieuwe ideeën. Naast het serieuze werk is er ook voldoende tijd om te lachen en leuke dingen te plannen voor na werktijd. Zo gaan we regelmatig wat met elkaar drinken.”

“Ik word momenteel door Ruud (Kosten) ingewerkt en dat gaat heel goed. Hij heeft de ervaring en ik kan nog veel leren. We lijken ook in veel opzichten op elkaar, bijvoorbeeld zoals hoe we onze klanten benaderen. We zijn beide scherp en amicaal in omgang”. Thomas geeft aan dat het voor hem nu nog vooral investeren is, het vertrouwen opbouwen en de binding met klanten versterken. “Ik ben jong en dat heeft natuurlijk voor- en nadelen. Ondanks dat ik er uit zie als een “groentje”, krijg ik gelukkig wel vaak te horen dat ik weet waarover ik het heb. Dat is natuurlijk fijn.”

De komende periode gaat Thomas zich vooral focussen op het opbouwen van een lange termijn relaties met zijn klanten en het uitbreiden van zijn portfolio.

Wil je verder kennis maken met Thomas? Bel of mail hem gerust voor een kopje koffie.
t.dejong@indu-tools.nl
+31 6 253 29 101