I-Rental gaat verder als Indu-Tools

Sinds 2020 is I-Rental onderdeel van de Indu-Tools Group. Sindsdien zijn we aan de slag gegaan om onze krachten te bundelen. Inmiddels zijn we toe aan de volgende stap in onze ontwikkeling, het creëren van zichtbare uniformiteit als toonaangevend industrieel verhuurbedrijf; vanaf 1 april zullen wij al onze activiteiten in België en Frankrijk gaan uitvoeren onder de naam Indu-Tools.

In de voorbije periode hebben we gewerkt aan het verjongen van de vloot en het verbeteren van onze efficiëntie en dienstverlening. Daarnaast beschikken we gezamenlijk over een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring en een breder scala aan verhuuropties waar u van kunt profiteren. Dit heeft zich vertaald in mooie projecten voor, maar vooral samen mét onze klanten. Deze zetten we graag samen met u voort!

De komende maanden zal de implementatie van onze nieuw te voeren naam en bijbehorend logo verder steeds verder zichtbaar zijn. Om het een ieder makkelijk te maken, verandert er niets in onze bedrijfs- en contactgegevens. U kunt ons blijven bereiken op de bij u bekende contactgegevens, alleen zullen wij vanaf 1 april de naam Indu-Tools uitdragen.

We kijken er naar uit om samen met u te verder te bouwen aan een gezamenlijke toekomst en staan u graag te woord indien u vragen heeft. Neemt u hiervoor gerust contact op met uw vaste contactpersoon of bekijk de website.

Met vriendelijke groet,

 

Sander Matthijssen

CEO Indu-Tools Group