Commercieel medewerker binnendienst, Rotterdam

Indu-Tools Group (Indu-Tools B.V., I-Rental NV en I-Rental SAS) is dé verhuurspecialist voor de Industrie, (Petro)chemie en Maritieme sector. Wij bieden onze klanten professionele totaaloplossingen voor industriële projecten en turnarounds. Hiervoor maken wij gebruik van gereedschappen en machines van A-merken die voldoen aan de modernste technologie en bijdragen aan een energiezuinig gebruik en een lagere CO₂-uitstoot. We zijn een snelgroeiende, ambitieuze organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turn-arounds of werkplaats. Indu-Tools is één van de grote industriële verhuurders op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Momenteel hebben we ongeveer 120 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Rotterdam en Antwerpen.

 

De functie
Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dit houdt in dat klanten verhuuropdrachten telefonisch of per e-mail bij jou plaatsen. Het is ook mogelijk dat opdrachten binnen komen via de buitendienst. Je werkt daarom nauw samen met deze afdeling.

Jij vertaalt de behoefte van de klant naar de juiste materialen en adviseert hen hierover. Daarnaast zorg je voor de volledige verdere afhandeling van de opdracht. Je zorgt ervoor dat de opdracht op de juiste manier in het systeem komt te staan, je werkt de opdracht verder uit en controleert de voorraden. Indien nodig regel je transport en na uitlevering van het materieel houd je contact met de klant.

 

Jouw profiel

  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een klantgerichte, commerciële instelling en technische affiniteit;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pré;
  • Je bent administratief goed onderlegd en handig in het gebruik van systemen;
  • Je bent in staat om snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden en weet ook in hectische situaties het overzicht te behouden.

Ons aanbod
Als je bij Indu-Tools Gro.up B.V. komt werken, dan bieden wij jou een marktconform salaris. Daarnaast kennen wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, een contract voor 40 uur per week van bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling, 8% vakantiebijslag, reiskostenvergoeding, 23 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een voltijd dienstverband en een goede pensioenregeling via ASR. Daarnaast organiseren we het hele jaar door gezellige bedrijfsevents. Tot slot waarderen wij het tonen van eigen initiatief en ontwikkeling. Kortom niet alleen een leuke functie, maar zeker ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket!

 

Contact
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Linda Charpentier, HR Manager via l.charpentier@indu-tools.nl of telefonisch via 010-8509010 of 06-82472599.

 

Solliciteren
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl.

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.