Maak gebruik van een Energy Storage System voor een groener en duurzamer project!

Onze nieuwste Energy Storage Systems (ESS) 40 KwH/30 kVA van MOSA Aggregaten BV voorzien uw materieel van duurzame energie en reduceren het gebruik van fossiele brandstoffen. Dé oplossing voor een beter milieu!

✔️ 0% CO2 uitstoot
✔️ 100% brandstofbesparing
✔️ Geruisloos
✔️ Oplaadbaar

Uit ervaring weten wij dat aggregaten bij onze klanten vaak de gehele dag draaien en vaak ver onder het maximaal vermogen belast worden, terwijl er slechts een beperkte periode van de dag stroom nodig is. De apparaten aangesloten op het aggregaat hebben vaak een laag verbruik en vragen geen continue belasting, denk bijvoorbeeld aan een lasmachine of een slijptol. Het is dus kostbaar en slecht voor het milieu om een aggregaat voor deze kleine apparaten de gehele dag te laten draaien. Het ESS biedt hiervoor de uitkomst.

U kunt de machine los huren of in combinatie met een aggregaat. In beide situaties draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u brandstof. Als het ESS is aangesloten op een aggregaat zal de batterij van het ESS automatisch worden opgeladen wanneer deze onder een bepaald energie niveau komt. Wanneer de accu weer is opgeladen gaat het aggregaat weer uit. Het aggregaat is in deze situatie altijd optimaal belast en het ESS verzorgt het materieel van groene energie.

Wilt u meer informatie over het gebruik van onze ESS of de mogelijkheden bespreken voor op uw project of turnaround? Neem gerust vrijblijvend contact op.