Indu-Tools, de industriele verhuurder | Wij worden United Rentals
  • Je bent op zoek naar?

  • Je bent op zoek naar?

Waarom huren bij Indu-tools?

Indu-Tools is de verhuurspecialist voor de Industrie, Petrochemie en Maritieme sector. Wij bieden aan onze klanten professionele totaaloplossingen voor industriële projecten en turnarounds, waarbij wij gebruik maken van gereedschappen en machines van A-merken, die aan de modernste technologie voldoen, bijdragen aan een energiezuinig gebruik en een lagere CO₂-uitstoot. Dit betekent ook dat wij onze kennis over het materieel en de ontwikkelingen op de markt up-to-date houden, zodat wij altijd de beste oplossing voor u kunnen vinden.

 

Eind 2020 is I-Rental onderdeel geworden van de Nederlandse Indu-Tools Group, waardoor wij onze klanten van dienst zijn in 9 vestigingen, verspreid over Nederland, België en Frankrijk. Sinds juni 2023  werkt de groep samen met branchegenoot EQIN, waarmee we onder de noemer EQIN | Indu-Tools Group behoren tot de grootste industriële verhuurders van West-Europa. Dat betekent dat wij in staat onze uitgebreide verhuurvloot nog efficiënter in te zetten, zodat u als klant kosten kunt besparen en kunt profiteren van de kennis en expertise van beide organisaties. Voorop staat hierbij uiteraard het behouden van de uitstekende dienstverlening aan onze klanten en het uitbreiden van de business.

 

Indu-Tools is een organisatie waarbij persoonlijk contact centraal staat. Wij vinden het belangrijk om met u mee te denken en u te adviseren over het materieel op uw project of turnaround. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om een van onze medewerkers te bellen of mailen.

 

Indu-Tools wordt United Rentals

Sinds december 2023 zijn wij onderdeel van United Rentals, Inc. ’s werelds grootste verhuurbedrijf. Deze samenwerking betekent een uitgebreider assortiment, meer locaties in Europa en meer ruimte voor ontwikkeling dan ooit tevoren. Vanaf mei 2024 treden we met trots naar buiten onder de naam United Rentals. Lees meer over deze samenwerking hier.

 

Enkele van onze referenties