Indu-Tools wordt United Rentals: meer locaties, meer materieel, meer oplossingen

Sinds december 2023 zijn wij onderdeel van United Rentals, Inc. ’s werelds grootste verhuurbedrijf. Deze samenwerking betekent een uitgebreider assortiment, meer locaties in Europa en meer ruimte voor ontwikkeling dan ooit tevoren. Zaken waar u als klant van kunt profiteren. U heeft hiermee namelijk altijd toegang tot de beste apparatuur en service waarmee u de continuïteit van projecten waarborgt.

Achter de schermen werken we hard aan de integratie naar één sterke organisatie. Vanaf mei 2024 treden we met trots naar buiten onder de naam United Rentals. Een naam die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntende service in de verhuursector. Wij doen dit onder de business unit Power & Tool Solutions met het team zoals u dat kent. Er verandert daarmee veel en weinig tegelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze gecombineerde kennis, materieel en oplossingen u ook in de toekomst kunnen blijven ondersteunen tijdens uw projecten.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Volg United Rentals Europe via LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.