Uw project groener en duurzamer met de Energy Storage System & Hybride 10ft container

Onze nieuwste Energy Storage Systems (ESS) en Hybride 10ft container genereren schone en duurzame energie. Door het gebruik van het ESS in combinatie met een aggregaat reduceert u het gebruik van fossiele brandstoffen en dus de uitstoot van CO2. ?

Op veel projecten draaien aggregaten de gehele dag, terwijl er slechts een beperkt gedeelte van de dag daadwerkelijk energie nodig is om de machines en gereedschappen van stroom te voorzien. Dat is natuurlijk zonde! Hiervoor biedt de ESS of Hybride Container de oplossing:

✔️ Het Energy Storage System (ESS, 40 kWH/30 Kva) huurt u in combinatie met een aggregaat. Het aggregaat laadt het ESS op en voorziet gelijktijdig uw gereedschappen en machines van stroom. De stroom die wordt geproduceerd door het aggregaat, maar niet direct wordt gebruikt voor de gereedschappen en machines, wordt opgeslagen in het ESS, om vervolgens te gebruiken op een later tijdstip. Is het ESS opgeladen? Dan gaat het aggregaat uit en wordt het ESS gebruikt als stroombron voor uw gereedschappen en machines. Op deze manier gaat er geen energie verloren.

✔️ De Hybride 10ft Container is voorzien van een ESS én een 60 kVA aggregaat. Het volledige pakket bevindt zich in de container, waardoor deze compact is en gemakkelijk te transporteren. De Hybride 10ft container beschikt over 80 kWh aan batterij met een output van 30 kVA.

Zowel het ESS als de Hybride 10ft Container zijn optimaal te gebruiken voor projecten waar u gedurende de gehele dag gereedschappen en machines gebruikt, zoals lasmachines, slijptollen of een koffiezetapparaat. Deze gereedschappen en machines vragen geen continue belasting en zijn laag in verbruik.

Wilt u meer informatie over het ESS of de Hybride 10ft Container? Neem contact op met een van onze collega’s. Zij vertellen u graag meer over duurzame oplossingen op uw project.